Fællesområder

Tagterrasse og orangeri med udsigt til fjord og by

Invitér dine gæster med op på tagterrassen for at grille og betragte livet ved havnebassinet. Når det bliver køligt, kan I tage plads i det fælles orangeri og nyde både himmelkig og de grønne planter. På de to tagterrasser er der sol hele dagen, læ for vinden og udsigt døgnet rundt.

Se alle ledige boliger her

Ta’ en pause i de grønne pusterum

Omkring Fjordtrappen har vi skabt flere grønne oaser, hvor du både kan gå igennem eller sætte dig og nyde områdets urbane, maritime stemning lidt mere tilbagetrukket. Hele området ned mod havnebassinet er lavet i forskudte trin, så du kan sidde foran bygningen i det grønne og nyde udsynet til det blå bassin.

Se alle ledige boliger her

Du får også:

  • Fælles tagterrasse, orangeri og grønne uderum
  • Depotrum i kælderen
  • Cykelparkering inde og ude
  • Mulighed for at leje en p-plads
  • Adgang til ladestandere til el-bil
  • Elevator til alle plan
  • 1 års gratis medlemskab af wakeboard-klubben og 1 års SUP-tillægskort

DEN NYE FJORDPARK I FORHAVEN

Om lidt skyder den nye fjordpark op 50 meter fra Fjordtrappen. Her kommer en hel park af samme kaliber og standard som den populære Jomfru Ane Park med grønne uderum, gastronomi og et fælles fjordhus.

Det unikke fjordhus i parken er tegnet af den anerkendte arkitekt Reiulf Ramstad og bliver samlingspunkt for hele havneområdet. Her finder du stemningsfulde lækroge, bænke med udsigt over havnebassinet, Aalborg Cable Parks nye klubhus og et fælleshus for alle med sauna, opholdssteder og gastronomi.

 

Kontakt og information

SteKa Bolig,
Vestre Allé 2B, 9000 Aalborg
Tlf (kun opkald): 7788 1234
Tlf (kun sms): 2221 2728
E-mail:
info@stekabolig.dk

Blank Form (#3)
chevron-down