Området

En ny urban bydel midt i Aalborg

På Østre havn finder du både specialbutikker, cafeer og byliv. Meny og Lagkagehuset lokker med fristende delikatesser, IsVærftet serverer Ryå is året rundt, og Baco byder på baristakaffe og solide bagels. Du kan gå på opdagelse mellem restaurerede pakhuse og siloer og nyde områdets spændende arkitektur og de skjulte kunstværker af lokale kunstnere.

Og du har hele Aalborg i baghaven. Du kan på få minutter stå midt på gågaden eller nyde sommerens fredagsfester i Karolinelund. Der er kun en kort slentretur til Musikkens Hus og Nordkraft, hvor du finder kunstudstillinger, koncerter, teater, biograf og restauranter.

Fra industrihavn til blåt vandsports-mekka

I mere end 100 år har Østre havn myldret med havnearbejdere, kraner og tung industri. Og nu summer havnebassinet igen af aktivitet. Bassinet og vandet er blevet et unikt byrum, hvor du kan dyrke vandsport i Aalborg Cable Park og vinterbade, nyde udsigten og gå langs havnepromenaden, fiske i din forhave eller sidde på en cafe midt i det hele og slappe af.

Find din nye lejlighed her

Prøv Aalborg Cable Park af med et gratis medlemskab

Vandsport er mange ting. Men i Østre havnebassinet og i den nye fjordpark er der noget for alle. Hvis du vil have pulsen op, lokker Aalborg Cable Park med wakeboards - der beskrives som snowboarding på vand - og det utroligt populære stand up paddel. Du kan også prøve kræfter med kajakker og kajakpolo.

Som ny lejer får du 1 års gratis medlemskab af Aalborg Cable Park og 1 års SUP-tillægskort, så du kan prøve vandlivet af.

Læs mere om Aalborg Cable Park her

Fjordkig og natur langs havnepromenaden

Udsigten fra Fjordtrappen er ekstraordinær. Som nærmeste nabo til havnebassinet og fjorden kan du ikke komme tættere på vandet. Og uanset hvor du kigger hen, er udsigten fantastisk. Overalt er der bænke, pladser og grønne området, så du kan sidde ned, slappe af og nyde fjordkigget.

Samtidig starter Aalborgs havnepromenade midt på Østre havn. Her får du 4 kilometers uforstyrret gå- eller cykeltur ud til Vestre Fjordpark. Hele turen går langs fjorden med vandet på din højre hånd og byen til venstre - forbi Musikkens Hus og havnefronten, Kulturbroen, Fjordbyen, lystbådehavnen og Aalborg Street Food.

Læs om fællesområder her
0
meter til Østre Havnebassin
0
meter til busstoppested
0
meter til indkøb

Kontakt og information

SteKa Bolig,
Vestre Allé 2B, 9000 Aalborg
Tlf (kun opkald): 7788 1234
Tlf (kun sms): 2221 2728
E-mail:
info@stekabolig.dk

Blank Form (#3)
chevron-down